DET SENASTE MED… JANICE

Stjärnskottetjanice har inte ens släppt sitt debutalbum, men redan hyllats världen över. I musiken delar hon med sig av melankoliska dagboksanteckningar i beat-driven soul. Privat är hon kär i Rihanna och startar varje dag med en positiv livssyn från boken The secret. Vi frågade om hennes senaste …

„Ett par blå jeans från Zara med mycket slitningar. De är bekväma men snygga, supertajta men sköna som leggings.” …\.kl”Superstar med Jämeilia från 2003. Jag var hemma hos en kompis och spelade nostalgilåtar, och vi fick världens moment till just den låten.” … film „Den senaste Alien-ft\mtn, den var sämst. Jag mådde illa under hela filmen, den var så äcklig.” … bok”7Z>£ secret av Rhonda Byrne. Jag läser små stycken varje dag, det ger mig motivation och rätt mindset. Ett lite öppnare tankesätt.” … matextas „En vegetarisk lasagne med zucchini morötter, spenat och fetaost som jag lagade. Det går alltid hem, alltid nice.”
…dansgolv”Slakthustakets dagfest på lördagar! På sommaren är det bästa stället om man vill dansa till bra musik, hänga med folk och se bra mode.” … resa „Till Göteborg när min systerdotter fyllde 10 år. Hela familjen kom dit, vi är fem syskon som annars är utspridda över hela landet.” … favoritapp „VSCO-cam, där man redigerar bilder i roliga filter. Jag brukar gå loss på bilder som jag aldrig ens lägger upp, bara för att det är kul.” … tv-serie „Jag kollar nya säsongen av Orange is the new black. Men det känns som att serien tappat sin hajp. Jag tycker i alla fall att det är en skitfin serie som man kan relatera till – men också inte alls relatera till, vilket gör den intressant.” … skickade sms ‚”Hahayeah (emojin med ^-kattögonen och sedan eldflamman). Okej, det blir bra’ till Johannes Sundelin som gör min pr i Sverige.” … mottagna sms „Toppen, hinner du skriva ihop ngt kort om Igotyou i dag. jag går på semester så bra om vi hinner skicka idag. Så får du ha en fab midsommar i Oslo och att det blir ett grymt gig om vi inte hörs innan.”
… googling „‚Mästerkatten i stövlar på engelska’. Jag hade ett par stövlar på mig och kände mig som mästerkatten, men vad heter det på engelska?” … tårar „I går när jag var på den starka dansföreställningen Identity med Richfam på Scalateatern.” … gapskratt „Också i går, när jag skulle säga ett namn, men i stället började stamma. Fick inte fram ett ord, bara asgarv.”
… crush „Rihanna, efter att ha sett videon till DJ Khaleds Wildthoughts… she’s killing me! Hela viben i videon är så j äkla bra!”
… insikt „Attjagverkligenvilltänkapåhurjagupp-
fattas och hur jag är mot mina nära. Man kan lätt bli
lat i bekväma sammanhang.”
… modeupplevelse „Wild thoughts-Viåton\ Fett
inspirerande, känslan och färgerna och kläderna har
det där alldeles extra! Precis som jag gillar!”
… besvikelse „Att Chance The Rapper ställde in sin
spelning på Way Out West.”
… beautymåste „Min ögonbrynsrutin är väldigt viktig. Jag använder en pensel och en kladdig skugga plus en borste. Sedan fyller jag i och borstar tills jag är nöjd!” … drink „En med champagne och fläder – det var som en som bellini fast fräschare! Sjukt god.” □

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *